Vähän komiaa -kaupasta saa tazzakaakao tiivistettä. Se on kyl niin parasta kaakaoo ku olla ja voi. Mun mielestä sellasta voitas tehä johonkin pulloon ja kuluttajille myyntiin normi kauppaa. Nyt sitä saa kylläkin ihan kätsyissä annospusseissa. Voisin juoda sitä niinku joku vetää kahvia päivän ainaka.

Nyt sit alotin taas sivuduunin. Hommaa oli ku tuuraajaa ei varmaan työnteko ollu kauheesti kiinnostanu. Tänään tuntu taas ihan hirveeltä muutama kerta töis. Se on sellanen tunne, et nyt tulee lähtö. Jotenki toivosin saavani kaikelle selityksen vielä, mut en tiä selviääkö sairauteni mysteeri ikinä kenellekkään... edes lääkäreille tai lääketieteelle. No mut asiasta taas kivempaan... Oli kyl hieno tehä taas kunnon töitä. Vaik rakastan nykystä kokopäivä hommaanikin. Kumpa vaan osaisin sitä hyvin, mut taidan olla vähän hidas luonne oppimaan.

Nukuin kunnon päikkärit ja kello taas vaik mitä -ihastus on mielessä niinkuin "vanha" kaveruuskin. On se jännä juttu et elämäs on aina miljoona asiaa mietittävänä yhtäaikaa ja kaikki seinät tuntuu kaatuvan päälle samaan aikaan. Kai tää nyt vaan on tällästä vaikeempaa aikakautta. Kumpa se aurinkokin nyt vain paistais. Cool