Eilen hain kasan leffoja ja kyttäsin niitä aamuyön tunteihin, vaikkei kovin hyviä ollukka. Kerranki otin aika huonoja leffoja. Yleensä osaan jollain tatsilla valita hyviä :)

Aamulla oli pitkäaikaselta ihastukselta tullu viesti, mut en tietenkä ollu sitä kuullu ja missäsin ehkä jotain kivaan :( HARMITTAA, mut ei sil mitään voi. Ehkä tulee viä uusia saumoja. Se ihastus saa mun sydämen tykytteleen ylimäärästä -ihastuksen tunteesta.



No mut ei pidä taas liikaa haaveilla. Mä tiän, et se leikkii vaan mun kaa ja minä vain ihastunut. Ihastuksethan voi hyvinkin olla ohimeneviä ihme hairahduksia... ehkä joskus tosiaan tajuan, että en voi tajuta tai käsittää kuinka siihen niin ihastuin... Mennään siis karuun todellisuuteen ja tähän hetkeen. Maanantaina kuulin jotain "kamalaa". Pitäs tehä isoja ratkasuja elämän ja sairauden suhteen... en tiä yhtään mitä tekisin. Loppujen lopuks pitäs aatella, että ensin terveys sitten kaikki muut. Ja et töitä pitää tehä niin kuin eläis aina -eli ei se maailmaa kaada vaik välil vähän pois oliskin, hyvästä syystä -mut nyt vaan ei luonne anna periks. En haluu luovuttaa. EN HALUU jäädä vaan kotiin makaan ja sääliin kurjuuttani. Loppujen lopuks oloni ei ole aina kurja, enkä mitään kuoleman tuomiotakaan ole saanut, vaikka vakavalta välillä näyttääkin ja tuntuu. Sitä paitsi jos elämä loppuukin pian haluan olla elänyt ja sanoo että WAU mikä elämä :) -lähteä suorilta jaloin niinku sanotaan. Jotenka päätin, että jatkan vielä urheammin -himmaan vain jos on ihan pakko.

Nyt tästä päivästä lisää. Heräsin päivällä vasta yhen jälkeen. Lusmuilin ja lusmuilin. Illalla lähin koiran kaa lenkille ja töihin. Oli tunne, että on pakko saada mennä tekeen töitä. Tosin kone kilahti ku pääsin vauhtiin ja se siitä sitten, mutta huomenna taas pääsee töihin. Joskus vaan tuntuu, että rauhassa on niin paljon kivempi tehä hommia. Ja vapaalla ku tekee töit voi lähtee kotiin heti ku tuntuu siltä, että ei enää jaksa :) Nyt laitoin koneellisen pyykkiä pyöriin ja aattelin kattoo jospa kovalevyl ois jotain kivaa, tiän ettei se uni tuu kumminka ennen aamuyötä :(